מתכונים לראש השנה

מתכונים לראש השנה

תבשיל ראש סלרי עם לימון

מרכיבים :

  • 2 ראשי סלרי (בינוני או גדול)
  • 2 גזרים
  • 2 לימונים
  • כוס מים חמים
  • כפית מלח
  • 2 כפות סוכר
  • 1/4 כוס שמן

אופן ההכנה:
מקלפים את הראשים של סלרי, פורסים לפרוסות בעובי של אצבע, מכניסים בתוך מים עם מלח כ20 דקות.
מקלפים את הגזרים ופורסים אותם בעובי של חצי אצבע.
כעבור 20 דקות שותפים את הסלרי ושמים הכל  בסיר מוסיפים את הלימון + שמן + מלח + סוכר + כוס מים.
נותנים להם לבשל עד שיהיו מספיק רך. (תמיד אפשר להוסיף מים חמים בכמויות קטנות האם עדיין קשה).
שמים בפיירקס להגשה.

מאת: אודט אוז׳לבו
חברת אופשיר מחלקת ייצוא
את התבשיל הזה אצלנו אוכלים קר.
שיהיה לכולם חג שמח



שזיפים ומשמשים מיובשים ממולאים בבשר

מרכיבים:

  • חצי קילו בשר טחון
  • משמשים יבשים
  • שזיפים יבשים מגולענים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה מתוקה
  • ביצה
  • מעט פירורי לחם


אופן ההכנה:
משרים את השזיפים ומשמש במים כחצי שעה
מערבבים את כל חומרי המילוי.
חורצים בפירות חור רחב למילוי.
ממלאים את הפירות שבינתיים התנפחו מסדרים בסיר שטוח
מטבלים עם מלח, פלפל שחור סילאן ומעט רכז רימונים מוסיפים מים לכסות את הפירות ומבשלים
על אש קטנה כשעה וחצי


מאת: מרים חנינה
חברת אושפיר
מחלקת ייצוא



בשר צלי עם ערמונים

מרכיבים:
נתח בשר לצלי – אני אוהבת מספר 8 של קילו וחצי
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
סילאן
רכז רימונים
שקית ערמונים בוואקום

אופן ההכנה:
מטגנים את הבשר בסיר יציקה כבד מכל הצדדים.
מטבלים במלח פלפל שחור פפריקה מתוקה ושום גבישי  לפי הטעם ומבשלים עד כחצי שעה על הגז
מוסיפים סילאן כחצי כוס ורכז רימונים 3 כפות מכסים במים ואופים בתנור בחום של 100 מעלות למשך כל הלילה.
למחרת בבוקר מוסיפים את הערמונים כ 6 שקיות וואקום ואופים עוד כשעה

 

מאת: מרים חנינה
חברת אושפיר
מחלקת ייצוא

 

הוספת תגובה
כל הזכויות שמורות לקבוצת אלאלוף - פתרונות מתקדמים לניהול שרשרת האספקה
עיצוב אתר על ידי איימארק אימג'
×